Komunala Laško d.o.o. - Skupaj z vami in za vas odgovorno do okolja

jarse-logo  
 
  BV Certification-ISO 14001BV ISOBV ISO-2

Anketni list za ugotavljanje zadovoljstva odjemalcev s področja vzdrževanja lokalnih cest

Poslanstvo JP Komunale Laško d.o.o. je zagotavljanje kakovosti storitev, ki jih skušamo izvajati v zadovoljstvo uporabnikov tako, da izpolnjujemo in po možnosti celo presegamo njihove potrebe in pričakovanja. Pozorni smo do vseh pripomb naročnikov, ki jih korektno rešujemo in aniliziramo ter odpravljamo vzroke. Upoštevamo vse zakonske in druge pravne zahteve pri izvajanju storitev glede ravnanja z okoljem. Storitve izvajamo družbeno odgovorno do vseh zainteresiranih v sistemu izvajanja komunalnih storitev.

Ker je naša vizija postati in ostati ugledno ter zanesljivo podjetje, ki se enakopravno kosa z najkakovostnejšimi ponudniki tovrstnih storitev ter zagotavlja optimalen servis občanom v občini Laško, želimo tudi rezultate našega dela potrditi s strani občanov.

Zato smo pripravili anketni list za ugotavljanje zadovoljstva odjemalcev s področja vzdrževanja lokalnih cest in javnih poti v občini Laško. Poudarek je na izvajanju zimske službe, ker menimo, da je v tem času najbolj aktualno.

Prosimo vas, da si vzamete vaš cenjeni čas in naše delo na anketnih listih tudi ocenite.  Le tako bomo lahko naše storitve opravljali še bolj kakovostno in korektno ter pravočasno odpravljali morebitne napake.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo.ikona-anketa

Anketni list

Komunala Laško d.o.o.
Podšmihel 1e
3270 Laško
t: 03 734 44 00
f: 03 734 44 20
e: info(at)komunala-lasko.si

Kako do nas?

Uradne ure
Uprava:
Zbirni center:
delovniki 07:00 - 15:00
torek in petek 09:00 - 15:00
sreda in četrtek
14:00 - 20:00
sobota 08:00 - 14:00

Pripombe, predloge, pohvale
nam lahko posredujete preko e-obrazca

Komunala Laško d.o.o. Obvestila Obvestila Anketni list za ugotavljanje zadovoljstva odjemalcev s področja vzdrževanja lokalnih cest