Komunala Laško d.o.o. - Skupaj z vami in za vas odgovorno do okolja

jarse-logo  
 
  BV Certification-ISO 14001BV ISOBV ISO-2

Novoletne praznične okrasitve (Laški bilten št.: 69/2018)

Decembrsko praznično razpoloženje spremlja tudi praznična okrasitev in osvetlitev objektov in javnih površin, za kar v občini Laško in krajevnih skupnostih v sodelovanju s STIK-om Laško skrbi in izvaja Komunala Laško. Za okraševanje je vsako leto namenjenih približno 300 metrov svetlobnih zaves, 1.200 metrov svetlobnih verig in 150 kosov svetlobnih okraskov, kot so snežinke in lilije, ki se namestijo na objekte in javne površine. Na dogovorjenih mestih se postavijo tudi okrašene smreke, ki jih vsako leto darujejo naši občani. V sodelovanju z laškimi likovniki, šolami in vrtci poskrbimo, da so na dogovorjenih lokacijah izobešeni njihovi izdelki. V zadnjih letih so to lampijoni, ki osvetljeni polepšajo že tako lepo praznično Laško.

Naše podjetje se ponaša tudi z lastnimi okraski, ki so izdelani iz kovinske konstrukcije in obdani s svetlobnimi verigami, ki že leta gorijo v obliki zvezd in repatic, v zadnjih treh letih tudi v obliki laške lilije, ki je simbol in ponos Laščanov. »Domače« izdelave so tudi snežak in snežne kepe, ki krasijo podesta mostu čez Savinjo, ter kovinske smreke na osrednjem prostoru decembrskega dogajanja na parkirišču pri Kulturnem centru, kjer je v veselje otrok in odraslih letošnje drsališče še veliko večje od tistega lani.

V letošnjem letu smo razširili tudi novoletno okrasitev v Rimskih Toplicah, kjer so s strani krajevne skupnosti v pripravi nova stojna mesta, na katera bomo namestili okoli 60 metrov novih svetlobnih elementov v obliki svetlobnih zaves.

Tako zaposleni v Komunali Laško, kot vsi, ki kakorkoli pripomorejo k prazničnemu vzdušju v Laškem, želimo, da bi občani preživeli čim lepši pravljični december in da bo prvo jutro v januarju prineslo le zdravje, srečo in medsebojno razumevanje.

Novoletne praznične okrasitve
Novoletno drsališče v Laškem

Komunala Laško d.o.o.
Podšmihel 1e
3270 Laško
t: 03 734 44 00
f: 03 734 44 20
e: info(at)komunala-lasko.si

Kako do nas?

Uradne ure
Uprava:
Zbirni center:
delovniki 07:00 - 15:00
torek in petek 08:00 - 15:00
sreda in četrtek
14:00 - 20:00
sobota 08:00 - 14:00

Pripombe, predloge, pohvale
nam lahko posredujete preko e-obrazca

Komunala Laško d.o.o. Obvestila Obvestila Novoletne praznične okrasitve (Laški bilten št.: 69/2018)