Komunala Laško d.o.o. - Skupaj z vami in za vas odgovorno do okolja

jarse-logo  
 
  BV Certification-ISO 14001BV ISOBV ISO-2

Slavnostna akademija ob jubileju Komunale Laško

Komunala Laško je častitljiv jubilej, 30-letnico, obeležila na svojevrsten način. V Kulturnem centru Laško je pripravila proslavo, ki ni bila povsem običajna, temveč je imela edinstven pridih. Že takoj na začetku se je s projekcijo filma, ki so ga v ta namen pripravili zaposleni na Komunali Laško v sodelovanju z Božo in Bojanom Herekom ter drugimi, pokazala posebnost podjetja, ki v letošnjem letu praznuje.

Komunala Laško, si je skozi leta utrdila temelje in imela ves čas visoko zastavljene cilje. Javno podjetje, ki sledi tehnološkemu razvoju na komunalnem področju, njegova osnovna skrb pa ostaja kakovostno življenje prebivalcev občine Laško, letos praznuje več okroglih obletnic: 30 let delovanja podjetja, 70 let komunalnih dejavnosti ter 90 let vodovoda v Občini Laško.

Osrednja slovesnost se je odvijala v Kulturnem centru, kjer je bila na ogled razstava zgodovinskih eksponatov. Gostitelj in prvi mož Komunale Laško, direktor Tomaž Novak, se je v govoru zahvalil vsem svojim “komunalcem”, ki srčno opravljajo delo ter skupaj z njim tvorijo podjetje, ki je odgovorno do občanov in okolja.

Župan Franc Zdolšek je priznal, da si želi še naprej dobrega sodelovanja s podjetjem, ki je v letošnjem letu s strani Zbornice komunalnega gospodarstva prejelo priznanje za strokovno delovanje, korporativno in etično odličnost in s tem služi kot zgled kakovosti slovenskega komunalnega gospodarstva. Da Komunala Laško uživa visok ugled in velja kot zaupanja vreden in zanesljiv poslovni partner, je poudaril tudi predsednik Zbornice komunalnega gospodarstva, Miran Lovrič, ki je priznanje skupaj z direktorjem zbornice Sabastijanom Zupancem, izročil Novaku. Prireditev se je nadaljevala v znamenju podeljevanja priznanj. Slavljenki je posebno plaketo podelil še župan. Z zahvalami pa so se spomnili tudi nekdanjih direktorjev, Mirana Kačiča, Ivana Kende in Marjana Salobirja ter vseh dolgoletno zaposlenih, ki so na sedežu komunale že 20, 25 ali 30 let.

Kot že pred nekaj leti, je tudi tokrat Komunala ob soglasju Občine in nadzornega sveta, predala ključe starega komunalnega vozila za odvoz odpadkov kolegom iz pobratene srbske občine Trstenik.

Vsi obiskovalci so prejeli tudi izdano knjigo, v kateri je predstavljen lik komunalca, ki ga je na odru doživeto predstavila Tanja Klinar.

Slavnostno prireditev so zaokrožili nastopajoči v kulturnem programu, kjer smo slišali Manuello Brečko z Marjanom Hvalo ter Big Band Laško.

Mojca Knez    
          
jubilej JPKL 01jubilej JPKL 02jubilej JPKL 03jubilej JPKL 04jubilej JPKL 05jubilej JPKL 06jubilej JPKL 07jubilej JPKL 08jubilej JPKL 09jubilej JPKL 10jubilej JPKL 11jubilej JPKL 12jubilej JPKL 13

Komunala Laško d.o.o.
Podšmihel 1e
3270 Laško
t: 03 734 44 00
f: 03 734 44 20
e: info(at)komunala-lasko.si

Kako do nas?

Uradne ure
Uprava:
Zbirni center:
delovniki 07:00 - 15:00
torek in petek 09:00 - 15:00
sreda in četrtek
14:00 - 20:00
sobota 08:00 - 14:00

Pripombe, predloge, pohvale
nam lahko posredujete preko e-obrazca

Komunala Laško d.o.o. Obvestila Obvestila Slavnostna akademija ob jubileju Komunale Laško