Komunala Laško d.o.o. - Skupaj z vami in za vas odgovorno do okolja

jarse-logo  
 
  BV Certification-ISO 14001BV ISOBV ISO-2

Novoletno darilo Komunale Laško za reševanje življenj (Laški bilten št.: 57/2016)

Komunala Laško in nadzorni svet podjetja sta na podlagi skupne pobude pristopila k projektu srcu prijaznega podjetja, s katerim želita povezati zaposlene, občane in vse zainteresirane skupine, da pristopijo k projektu medsebojne pomoči za hitrejše reševanje življenj ob nezgodah, nenadnih zastojih srca in drugih kriznih dogodkov.

V ta namen sta direktor podjetja Tomaž Novak in predsednik nadzornega sveta podjetja Marjan Kozmus skupaj z ostalimi sprejela odločitev, da smo ob zaključku leta del sredstev, ki so bila predvidena za novoletna darila in čestitke, namenili nakupu defibrilatorja, s katerim smo povečali varnost zaposlenih in občanov ter splošno varnost, pred vsem pa bomo s tem lahko reševali dragocena življenja. S strani Občine Laško in svetnikov Občinskega sveta Laško kot tudi drugih zainteresiranih strani so bile že v preteklosti podane različne pobude za širitev mreže defibrilatorjev v občini Laško.

V to mrežo sta bila do sedaj vključena le Zdravstveni dom Laško in Thermana. Z nakupom defibrilatorja Defibtech DCF-E110 pa se je vanj kot prvo javno podjetje vključila tudi Komunala Laško. Defibrilator ima 8-letno garancijo, baterijski komplet s 7-letno garancijo in omogoča izvajanje samodejnih AED analiz. Defibrilator je nameščen v zunanjem delu Žalnice Laško v ogrevani in robustni kovinski omarici in je vsem javno dostopen.

Tomaž Novak, direktor

defibrilator
defibrilator Defibtech DCF-E110

Komunala Laško d.o.o.
Podšmihel 1e
3270 Laško
t: 03 734 44 00
f: 03 734 44 20
e: info(at)komunala-lasko.si

Kako do nas?

Uradne ure
Uprava:
Zbirni center:
delovniki 07:00 - 15:00
torek in petek 08:00 - 15:00
sreda in četrtek
14:00 - 20:00
sobota 08:00 - 14:00

Pripombe, predloge, pohvale
nam lahko posredujete preko e-obrazca

Komunala Laško d.o.o. Obvestila Obvestila Novoletno darilo Komunale Laško za reševanje življenj (Laški bilten št.: 57/2016)