Komunala Laško d.o.o. - Skupaj z vami in za vas odgovorno do okolja

jarse-logo  
 
  BV Certification-ISO 14001BV ISOBV ISO-2

Najboljše otroške ilustracije na novem komunalnem vozilu za odpadke

Novo komunalno vozilo za odpadke je dobilo še lepši zunanji izgled, saj ga po novem krasita otroški ilustraciji, ki sta bili na likovnem natečaju izbrani kot najboljši.

Komunala Laško je decembra lani ob pomoči Otročjega-centra kina Laško, ki deluje v okviru društva ŠMOCL-a, izvedla likovni natečaj na temo ločevanja odpadkov.

Ilustracije so v decembrskem času risali otroci Osnovne šole Primoža Trubarja Laško v prostorih Otročjega-centra Društva ŠMOCL pod vodstvom Jurija Šuhla. Med velikim številom ilustracij sta bili izbrani dve, ki so jih narisali učenci 9. a razreda. Eno sta narisali Lea Obrez in Julija Belej, drugo pa Žan Jurkošek. Izbor najboljših dveh ilustracij so opravili učenci Osnovne šole Primoža Trubarja Laško na čelu z mentorico Jano Kumberger.

Za natečaj je bil razpisan nagradni sklad v višini 300 EUR, ki je bil razdeljen med obe zmagovalni ilustraciji. Nagrado v obliki darilnih bonov so prejeli Lea Obrez in Julija Belej v višini 150 EUR kot avtorici prve in Žan Jurkošek v višini 150 EUR kot avtor druge ilustracije. Nagrado bodo nagrajenci lahko koristili v športni trgovini Rossi Sport Celje.

Obe nagrajeni ilustraciji bosta nekaj časa krasili novo komunalno vozilo za odpadke, saj sta bili v povečanem merilu natisnjeni in nalepljeni na levi in desni bok oglaševalskega prostora novega vozila. Podelitev nagrad je potekala na dvorišču Komunale Laško in so se jo poleg nagrajencev udeležili še predstavniki ŠMOCLA in Komunale Laško.

Komunala Laško namerava tudi v prihodnosti na podoben način opremiti še nekaj komunalnih vozil, zato ob tej priliki vabimo učitelje in učence obeh osnovnih in vseh podružničnih šol, da se nam pri tem pridružijo in s tem pomagajo v skrbi za boljše okolje in boljšo družbo.

Tomaž Novak, direktor

Natecaj SMOCL

Splet JPKL Likovni natecaj-01 01-2015

Splet JPKL Likovni natecaj-02 01-2015

Komunala Laško d.o.o.
Podšmihel 1e
3270 Laško
t: 03 734 44 00
f: 03 734 44 20
e: info(at)komunala-lasko.si

Kako do nas?

Uradne ure
Uprava:
Zbirni center:
delovniki 07:00 - 15:00
torek in petek 09:00 - 15:00
sreda in četrtek
14:00 - 20:00
sobota 08:00 - 14:00

Pripombe, predloge, pohvale
nam lahko posredujete preko e-obrazca

Komunala Laško d.o.o. Obvestila Obvestila Najboljše otroške ilustracije na novem komunalnem vozilu za odpadke