Komunala Laško d.o.o. - Skupaj z vami in za vas odgovorno do okolja

jarse-logo  
 
  BV Certification-ISO 14001BV ISOBV ISO-2

Likovni natečaj za podobo novega vozila za odpadke

Komunala Laško je ob pomoči Otročjega-centra kina Laško, ki deluje v okviru društva ŠMOCL-a, izvedla likovni natečaj na temo ločevanja odpadkov. Ker so naši otroci naši najboljši glasniki in varuhi okolja, njihova vestnost pa se najbolj odraža prav na področju ločevanja odpadkov, je prav, da jim damo priložnost, da se v skrbi za okolje izrazijo tudi na tak način.

Ilustracije so v decembrskem času risali otroci Osnovne šole Primoža Trubarja Laško v prostorih Otročjega-centra. Med velikim številom ilustracij sta bili izbrani dve, ki so jih narisali učenci 9. a razreda. Eno sta narisali Lara Obrez in Julija Belej, drugo pa Žan Jurkošek. Izbor najboljših dveh ilustracij so opravili učenci Osnovne šole Primoža Trubarja Laško z mentorico Jano Kumberger.

Za natečaj je bil razpisan nagradni sklad v višini 300 EUR, ki bo porazdeljen med obe zmagovalni ilustraciji, od katerih bo vsaka prejela po 150 EUR v obliki darilnih bonov, ki jih je možno koristiti v trgovini Rossi Sport Celje. Vse ilustracije bodo objavljene tudi na spletnih straneh Komunale Laško in na Facebook strani društva ŠMOCL.

Obe nagrajeni ilustraciji bosta za določen čas krasili tudi novo komunalno vozilo za odpadke. V povečanem merilu bosta natisnjeni in nalepljeni na levi in desni bok oglaševalskega prostora novega vozila. Nagradi za najboljši ilustraciji bosta podeljeni januarja, ko bosta ilustraciji dobili mesto na novem komunalnem vozilu.

Komunala Laško namerava tudi v prihodnosti na podoben način opremiti še nekaj komunalnih vozil, zato ob tej priliki vabimo učitelje in učence obeh osnovnih in vseh podružničnih šol, da se nam pri tem pridružijo in pomagajo v skrbi za boljšo družbo in boljše okolje.

Natecaj SMOCLTomaž Novak, direktor

Cut Lara-JulijaLara Obrez in Julija Belej, 9. a, OŠ Primoža Trubarja, Laško

Cut-Zan-JurkosekŽan Jurkošek, 9. a, OŠ Primoža Trubarja, Laško

Komunala Laško d.o.o.
Podšmihel 1e
3270 Laško
t: 03 734 44 00
f: 03 734 44 20
e: info(at)komunala-lasko.si

Kako do nas?

Uradne ure
Uprava:
Zbirni center:
delovniki 07:00 - 15:00
torek in petek 08:00 - 15:00
sreda in četrtek
14:00 - 20:00
sobota 08:00 - 14:00

Pripombe, predloge, pohvale
nam lahko posredujete preko e-obrazca

Komunala Laško d.o.o. Obvestila Obvestila Likovni natečaj za podobo novega vozila za odpadke