Komunala Laško d.o.o. - Skupaj z vami in za vas odgovorno do okolja

jarse-logo  
 
  BV Certification-ISO 14001BV ISOBV ISO-2

Ozaveščevalni film »Igra z odpadki« (Laški bilten št.: 101/2024)

Odgovoren odnos in pravilno ravnanje z vsemi vrstami odpadkov je proces, ki se začne pri vsakem doma in se prenaša v šolo, službo, družabno življenje - spremlja nas na vsakem koraku. To je proces, ki ga lahko nenehno izboljšujemo, še posebej če imamo ob stiku z odpadki v mislih skrb za varovanje okolja. Pravilno ločevanje odpadkov ima pri tem osrednje mesto. Zato smo v Laškem združili moči: nogometaši iz Nogometnega kluba Laško s predsednikom kluba Tomažem Novakom, košarkarji Košarkarskega kluba Laško s predsednikom kluba Bojanom Špilerjem in župan Občine Laško Marko Šantej, saj želimo biti dober zgled in na poučen način pozivamo k pravilnem ločevanju odpadkov in k še večji skrbi za okolje.


Film je nastal pod okriljem Komunale Laško v produkciji medijske hiše TV Krpan. Ideja in zasnova: Tomaž Novak, direktor Komunale Laško, Bojan Špiler, vodja ravnanja z odpadki Komunale Laško, scenarij: Boža Herek, režija in postprodukcija Bojan Herek, TV Krpan.


Vabimo vas k ogledu prvega izmed ozaveščevalnih filmov na temo pravilnega ravnanja z odpadki, ki si ga lahko ogledate preko družabnega omrežja Facebook, Youtube kanala Komunale Laško ali spletne povezave v video galeriji na spletnih straneh Komunale Laško.

Komunala Laško d.o.o.
Podšmihel 1e
3270 Laško
t: 03 734 44 00
e: info(at)komunala-lasko.si

Uradne ure
Uprava:

Zbirni center
:
delovniki 07:00 - 15:00

torek in petek 09:00 - 15:00
sreda in četrtek
14:00 - 20:00
sobota 08:00 - 14:00

Pripombe, predloge, pohvale
nam lahko posredujete preko e-obrazca

Komunala Laško d.o.o. Obvestila Obvestila Ozaveščevalni film »Igra z odpadki« (Laški bilten št.: 101/2024)