Komunala Laško d.o.o. - Skupaj z vami in za vas odgovorno do okolja

jarse-logo  
 
  BV Certification-ISO 14001BV ISOBV ISO-2

Zahvala uporabnikom komunalnih storitev in sodelavcem Komunale Laško (Laški bilten št.: 78/2020)

Javno podjetje Komunala Laško se ob zaključku epidemije s koronavirusom zahvaljuje vsem uporabnikom komunalnih storitev, ki so s svojim vestnim upoštevanjem vseh ukrepov in navodil pomagali, da smo zaposleni delavci Komunale Laško v času epidemije lahko nemoteno in predvsem čim bolj varno izvajali praktično vse komunalne storitve in izvajali večino vzdrževalnih del na področju kritične infrastrukture.logotip jp komunala lasko m

Kot direktor podjetja pa se ob tem zahvaljujem tudi vsem zaposlenim, ki so ves čas trajanja ukrepov pokazali pokončno držo in s svojim delom dokazali, da se nanje lahko vsi skupaj v vsakem trenutku zanesemo.

                                              Tomaž Novak, direktor 

GZS logo

Javna zahvala zaposlenim v slovenskem komunalnem gospodarstvu

Cenjeni sodelavci v slovenskem komunalnem gospodarstvu,

v teh zahtevnih časih, ko nas je vse presenetila razsežnost epidemije novega koronavirusa COVID-19, imate vsi, ki tako ali drugače delate v komunalnem gospodarstvu, izjemno pomembno in zahtevno nalogo, namreč zagotavljati čim bolj neokrnjene pogoje za življenje in delo, pa tudi delovanje vseh drugih ključnih služb in dejavnosti v celotni Sloveniji.

Izvajanje komunalnih storitev je pogosto skrito očem in je opaženo predvsem, ko gre kaj narobe. V teh kriznih razmerah se morebiti zavest o pomembnosti vašega dela izboljšuje, vendar si vsi želimo, da nikoli ne bi izvedeli, kaj dejansko pomeni, če komunalnih storitev iz takih ali drugačnih razlogov ne bi mogli izvajati.

Zato se vam, zaposlenim v slovenskim komunalnih podjetjih, na tem mestu Zbornica komunalnega gospodarstva za vaše požrtvovalno delo iskreno zahvaljuje in vam izreka globoko spoštovanje.

HVALA VAM IN OSTANITE ZDRAVI! 

Zbornica komunalnega gospodarstva               

Komunala Laško d.o.o.
Podšmihel 1e
3270 Laško
t: 03 734 44 00
e: info(at)komunala-lasko.si

Uradne ure
Uprava:

Zbirni center
:
delovniki 07:00 - 15:00

torek in petek 09:00 - 15:00
sreda in četrtek
14:00 - 20:00
sobota 08:00 - 14:00

Pripombe, predloge, pohvale
nam lahko posredujete preko e-obrazca

Komunala Laško d.o.o. Obvestila Obvestila Zahvala uporabnikom komunalnih storitev in sodelavcem Komunale Laško (Laški bilten št.: 78/2020)